• Categorie: Nieuws
  • Gepubliceerd op: mei 28, 2017
  • Geschreven door:

Lucky me! Onlangs mocht ik het FonQ blogevent 2017 bijwonen. Samen met andere foodbloggers mochten we tijdens deze superleuke dag aan de slag met een workshop thee, koffie en bakken met Le Creuset! Een dag naar mijn hart. Graag vertel ik je meer over deze leuke en gezellige dag aan de hand van dit beeldverslag.


Het jaarlijkse FonQ foodblogevent 2017 vond plaats bij Kookstudio Smaak in Utrecht. Een mooie professionele kookstudio waar elke foodie van droomt. Tenminste, deze foodie wel  icon-smile-o


Als eerste stond een thee workshop op het menu. Nederlands kampioen thee sommelier 2013/2014 Mariëlla Erkens brengt ons namens Bredemeijer de fijne kneepjes van het thee zetten bij.


Vervolgens gingen we aan de slag met heuse espresso soda drinks! Barista Friso laat ons zijn signature drankje zien en proeven: espresso met raket ijsjes. Héél origineel! Die smile van mij rechtsonder zegt genoeg over hoe leuk ik deze workshop van Espressions vond. En het glaswerk waarin we al die zomerse en verkoelende drankjes mochten proeven was supermooi. Ik was  erg blij dat ik twee prachtige gin-tonic glazen van dit merk (Libbey) in de geweldige goodiebag die we op het einde mee naar huis mochten nemen mocht aantreffen. Lucky me!


Workshop nummer 3 was een bak workshop met een van mijn favoriete merken: Le Creuset. Met behulp van deze mooie bakhulpen gingen we aan de slag met tijm en citroen cakes met een honing glazuur, Lady Grey frambozen mascarpone pannetjes en een tarte tatin met vadouvan en ananas. Yummmm! Bedankt voor deze superleuke goedverzorgde dag en geweldige goodiebag Rianne en Marcella! En natuurlijk iedereen die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op Facebook!

untitled-166
Foto’s en tekst: Dagmar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk