Contact

untitled-543

Heb je een opmerking, een leuk idee, een vraag of iets anders te melden, neem dan contact op via onderstaand formulier. Ik doe mijn best om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Samenwerken of adverteren?
Hartstikke leuk, ik ben benieuwd! Hiervoor kun je contact met mij opnemen middels onderstaand contactformulier of per e-mail: info@vertruffelijk.nl

Producten toesturen?
Het testen van nieuwe producten die met lekker eten en drinken te maken hebben? Ik word er blij van! Het toesturen van producten voor een review is mogelijk en ten alle tijde vrijblijvend. Belangrijk vind ik dat het product past bij Vertruffelijk en uitgangspunt is voor mij altijd mijn persoonlijke en eerlijke mening. Ik geef geen garantie voor plaatsing. Neem contact op via info@vertruffelijk.nl voor het toesturen van producten.

Winacties?
Winacties zijn een leuke manier om een product onder de aandacht te brengen bij de lezers en fans van Vertruffelijk. Een winactie is bijvoorbeeld mogelijk in combinatie met een review. Het product wordt door mij getest en ik schrijf er een review over gekoppeld aan een winactie. De winactie kan via diverse sociale media worden gedeeld.

Nieuws

Voor mijn website Vertruffelijk word ik graag op de hoogte gehouden van culinaire evenementen, pers events, kookworkshops en dergelijke. Ook over nieuwe kookboeken en nieuwe producten word ik graag vrijblijvend geïnformeerd per e-mail: info@vertruffelijk.nl Ik kijk uit naar je e-mail!

Vertruffelijk volgen op sociale media
Vertruffelijk is te vinden op diverse sociale media waaronder
Facebook
Instagram
Twitter

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk