Chipolata worstjes met gegrilde groente en naanbrood

15 oktober 2019Dagmar
Blog post

Met dit recept combineer je lekkere kruidige gegrilde chipolata worstjes met rokerige gegrilde paprika, frisse komkommer en spinazie met een dot tzaziki op een (eventueel zelfgemaakt) naanbroodje. Lekker en weer eens wat anders! De naanbroodjes maak je makkelijk zelf (is niet veel werk, wel veel lekkerder! ) of koop je kant-en-klaar. De gegrilde paprika komt uit de diepvries dus ook die staat ook snel op tafel. Kortom: deze chipolata worstjes met gegrilde groente en naanbrood zijn ideaal om doordeweeks te maken en zijn verrassend lekker!

Ingrediënten voor chipolata worstjes met gegrilde groente en naanbrood (hoofdgerecht voor 3 personen)
300 gram (lams) chipolata worstjes
300 gram gegrilde paprika stukjes (diepvries)
1x dit recept voor naanbroodjes of 3 kant-en-klare naanbroodjes
3 handjes sla naar keuze
3 eetlepels tzaziki
wat fijngesneden komkommer
olijfolie
eventueel wat fijngesneden verse kruiden zoals munt, peterselie en/of bieslook

Verder heb je een grillpan en deegroller (als je zelf naanbroodjes maakt) nodig

Chipolata worstjes met gegrilde groente en naanbrood recept
1.
Begin met het maken van de naanbroodjes. In geval van kant-en-klare naanbroodjes bak je ze volgens de aanwijzingen op de verpakking af.

2. Verhit de grillpan. Strijk de chipolata worstjes in met een beetje olijfolie en grill ze rondom gaar. Verwarm ondertussen de bevroren paprika stukjes in een koekenpan met anti aanbaklaag.

Serveer de worstjes met het naanbrood, sla, paprika, komkommer, tzaziki en eventueel fijngesneden verse kruiden.

Geniet ervan, Dagmar

Laat je het me weten als je iets vertruffelijks hebt gemaakt hier op de website of op social media? Vind ik superleuk!
Wil je niets Vertruffelijks missen? Volg me dan op social media!

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht