• Categorie: Zoet
  • Gepubliceerd op: oktober 10, 2015
  • Geschreven door:

Sandra van leuke recepten postte een tijdje terug dit geweldig leuke cadeau idee: een doosje bonbons gevuld met stapeltjes versierd geld. Dat is nog een origineel cadeautje vond ik! Nu hadden wij al snel een verjaardag van een tante die 50 werd. Een leuke gelegenheid om haar dit doosje bonbons cadeau te doen.

untitled-221
 Je maakt dit cadeautje heel makkelijk. Koop een mooi doosje bonbons. Haal de bonbons uit de papiertjes. Maak stapeltjes geld en plak ze vast met wat plakband. Versier ze met wat plastic juwelen, veertjes en/of glitters die je bijvoorbeeld bij xenos of action kan kopen. Vul het doosje ermee en bind er een mooie strik om. En Sandra at de bonbons lekker zelf op, en dat ik hebben wij ook gedaan. Neem ook eens kijkje op de leuke foodblog van Sandra: www.leukerecepten.nl

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook!

untitled-166
Foto’s: Dagmar
Cadeautip: bonbons van geld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk