untitled-570

Toen ik wat bladerdeeg over had besloot ik er wat broodstengels van te bakken. Lekker voor bij de soep en een leuke manier om restjes op te maken die anders weggegooid zouden worden.  De broodstengels zijn heel makkelijk om te maken. Snijd (wat restjes) bladerdeeg in repen en draai ze een paar keer rond (hoeft niet persé, je kunt ze natuurlijk ook recht laten). Leg ze op wat bakpapier en bestrooi ze met wat geraspte Parmezaanse kaas, peper, zout en wat gedroogde oregano (of andere kruiden of kaas die jij lekker vindt). Bak de stengels ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde (electrische) oven op 170 graden of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

untitled-571
Een leuke en lekkere manier om restjes (blader)deeg op te maken deze broodstengels. Je kunt lekker varieren door er bijvoorbeeld wat fijngehakte olijven of zongedroogde tomaatjes over te strooien. Of wat dacht je van zoute kaasstengels met grof zeezout?

Lijkt dit je een lekker recept? Dan zijn deze mini tarte tatin appeltaartjes misschien ook wat voor jou. Of neem eens een kijkje in de receptenindex.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook of schrijf je in voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief!
untitled-166

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over vertruffelijk

Hallo, mijn naam is Dagmar, leuk dat je een kijkje neemt op vertruffelijk.nl! Op deze site deel ik een aantal van mijn favoriete recepten met je want ze zijn te lekker om voor mij alleen te houden. Ook zul je wat leuke nieuwtjes en artikels op het gebied van eten vinden. Veel plezier en vooral...eet smakelijk!

Copyright

Alle tekst, foto's, video's en illustraties op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Vertruffelijk tenzij anders vermeld.

Het inhoudelijk overnemen van teksten, kopiëren van beeldmateriaal of het verspreiden van materiaal anders dan via de door Vertruffelijk aangeboden sociale media kanalen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik.

Copyright © 2015 Vertruffelijk