Aperitief met roomijs, limoncello en prosecco

18 december 2014Dagmar

Scroppino: een heerlijk Italiaans aperitiefje op basis van romig ijs, lekkere bubbels en friszoete Limoncello. Een soort milkshake voor volwassenen dus : ) Kan jij het bij 1 glaasje houden? Het is zo ontzettend lekker, dus ik niet : ) Voor 4 personen zet je 4 champagneglazen een half uurtje in de koelkast. Schep 4 bollen slagroomijs of citroensorbetijs met 6 eetlepels Limoncello (Italiaanse citroenlikeur) in een blender en mix tot een romig geheel. Klop er dan 200 ml prosecco door. Schenk in de gekoelde glazen en proosten maar. Op een mooi begin van de feestdagen en van het kerstdiner!

Lijkt dit je een lekker recept? Dan is deze white hot chocolate misschien ook wat voor jou.

Wil je geen updates van Vertruffelijk missen? Like Vertruffelijk dan op facebook of schrijf je in voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief!

untitled-166

scroppino6

Bereiding, foto’s en styling: Dagmar

Aperitief met roomijs, limoncello en prosecco

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorig bericht Volgend bericht